ĐỀ THI TIẾNG ANH LỚP 8 HK1 CÓ ĐÁP ÁN

  -  

Bạn đã coi phiên bản rút gọn gàng của tài liệu. Xem với cài đặt ngay lập tức bản rất đầy đủ của tài liệu tại phía trên (147.81 KB, 17 trang )


ĐỀ THI HỌC KÌ 1 LỚP 8 MƠN TIẾNG ANH

CĨ ĐÁP ÁN NĂM 20trăng tròn - 2021

Đề thi giờ đồng hồ Anh lớp 8 học tập kì 1 tất cả giải đáp - Đề số 1

I. Find the word which has different sound in the partunderlined.

1. A. wanted B. played C. needed D. expected

2. A. community B. computer C. museum D. struggle

3. A. nature B. face C. rural D. pancake

4. A. crafts B. comics C. streets D. stamps

II. Choose the best answer A, B, C or D lớn complete thesentences.

Bạn đang xem: đề thi tiếng anh lớp 8 hk1 có đáp án

1. I love the people in my village. They are so……… and hospitable.

A. friendly

B. friend

C. friendliness

D. friendship

2. Viet Nam is …………. multicultural country with 54 ethnic groups.
(2)

B. an

C. some

D.a

3. She is famous ……….her intelligence. She designs many special styles for Aodai.

A. in

B. for

C. with

D. into

4. I used to lớn...when I was a child.

A. cry

B. to lớn cry

C. crying

D. cries

5. ………... you study harder, you won’t be able lớn pass the examination.


A. Unless

B. Because

C. If


(3)

6. she...her homework tonight?

A. Does-do

B. Is- doing

C. Is- going lớn do

D. A&C

7.They have stayed in an apartment...10 years.

A. since

B. in

C. at

D. for

8. Nam, would you mind if I……….. the air conditioner on?

A. turn


B. turning

C. turned

D. am turning

9. You mustn’t ……… your sản phẩm điện thoại phone on the plane.

A. using

B. use


(4)

D. used

10. Lang Lieu couldn’t buy any special food ……… he was very poor.

A. although

B. when

C. while

D. because

III. Put the verbs in brackets inlớn the correct size.

1.Your elder brother (stay)……….. at home page last night?

2. Where you ( go) ………...tomorrow?


3. He (build) ………..his house since 2009.

4. The children are interested in (read)...folk tales, aren’t they?

IV. Read the fairy tale Cinderella & write T (True) or F(False).


(5)

1._______ Cinderella was living happily with her family when her mother died.

2._______ Her father married a kind woman.

3._______ Her stepmother & two stepsisters were very kind lớn her.

4._______ The prince got married khổng lồ the girl who fitted the left glass slipper.

V. Read the following passage & answer the questions.

There are many celebrations throughout the year in Vietnam giới, but Tet or the Lunar New Yearis the most important celebration for Vietnamese people. Tet usually occurs in late Januaryor early February. A few days before Tet is the time for people khổng lồ clean and decorate theirhomes. During Tet, people, old and young, enjoy special food cooked on the occasion ofTet. It is also the time for family members lớn be together.

1. What is another name of Tet?

………

2. When does Tet occur?

………

3. What vị people bởi before Tet?

………

4. Is Tet the time for family reunions?

………

VI. Rearrange the given words to complete the sentences.


(6)

………

2. because / they / can / Children / like/ Tet / receive / lucky / money /

………

3. my son/taller/is/getting.

...

VII. Rewrite the following sentences so that its meaning is thesame as the first one.

1. This di động phone is too expensive sầu for my father to lớn buy.

=>This sản phẩm điện thoại phone ………

2. Her sister is more beautiful than her.


=> She isn’t...

ĐÁP ÁN

I. Find the word which has different sound in the partunderlined.

1. B 2. D 3. C 4. B

II. Choose the best answer (A, B, C or D) to lớn complete thesesentences.

1. A 2.D 3.B 4. A 5. A

6. D 7.D 8. C. 9.B 10. D


(7)

1. Did- stay

2. are – going/ will- go

3. has built

4. reading

IV. Read the passage carefully & then do the tasks below

1. Decide statements are true (T) or false (F)

1. T 2. F 3. F 4. T


2. Answer the questions

1. It is the Lunar New Year/ Lunar New Year is.

2. Tet /It usually occurs in late January or early February

3. Peope/They clean và decorate their homes/houses.

4. Yes, it is.

V. Rearrange the words khổng lồ make a meaningful sentence.

1. Tet is the most important festival in Viet Nam.

2. Children lượt thích Tet because they can receive sầu lucky money.

3. My son is getting taller..

Xem thêm: Sinh Học 11 Bài 23: Hướng Động Ở Thực Vật, Giải Bài Tập Sinh Học 11

VI. Rewrite the sentence so that it has the same meaning as thefirst one.


(8)

2. She isn’t as/so beautiful as her sister..

Đề đánh giá giờ đồng hồ Anh lớp 8 hoc kì 1 gồm đáp án - Đề số 2

A. Ma Trận

B. NỘI DUNG ĐỀ

I. LISTENING: Listen lớn the passage & give short answers to
the following questions. (2.5 pts)

1. Who is Peter?

...

2. How old is he?


(9)

3. Where does he live?

...

4. What does he lượt thích doing in his không tính phí time?...

5. What is he going to lớn bởi vì next summer?...

II. READING: Read the passage và choose the mostappropriate answer A, B, C or D. (2.5 pts)

How Nam has improved his English

In the first year of lower secondary school, I had some difficulties in learning English. MyEnglish pronunciation was really bad và my English grammar was worse. I did not knowhow to lớn improve them. I didn’t want my father & mother khổng lồ know about this. One afternoonafter the lesson, my teacher of English told me to wait for her outside the classroom. Shetook me to lớn the school library & showed me cassettes of pronunciation drills kept in a glassbookcase. She also told me how to use an English - English dictionary to improve sầu myEnglish grammar. “Now I think you know what you should do”, said she. I made much
progress and only one year later, I won the first prize in the English Speaking Conkiểm tra heldfor secondary school students in my hometown.

1. What difficulties did Nam have in learning English in the first year?

A. The pronunciation

B. The grammar

C. Both pronunciation và grammar


(10)

2. Who wanted to lớn meet hlặng one afternoon after the lesson?

A. His teacher

B. One of his friends

C. His father

D. His mother

3. Where did Nam and his teacher go after that?

A. to the town library

B. to the school library

C. lớn the teachers’ room

D. lớn his house

4. What did the teacher show hlặng then?

A. A glass bookcase

B. An English-English dictionary

C. An English Grammar book

D. Cassettes of pronunciation drills

5. What did he win in the English Speaking Conkiểm tra one year later?

A. The first prize

B. The second prize


(11)

D. The fourth prize

III. LANGUAGE FOCUS

Circle the best option A, B, C or D khổng lồ complete each of thefollowing sentences. (2.5 pts)

1. I often play soccer _______ Sunday afternoon.

A. in

B. at


C. on

D. for

2. We should wait here _______ our teacher comes bachồng.

A. before

B. until

C. after

D. during

3. Mr. Brown is the same age ________ Mrs. Brown.

A. as

B. like

C. from


(12)

4. The little boy is not _________ to lớn lift the suitcase.

A. enough strong

B. strong enough

C. too strong


D. so strong

5. My father was good at swimming. He used to ______ swimming in summer.

A. go

B. goes

C. went

D. going

6. Kate hates ______ to classical music.

A. listens

B. listened

C. listen

D. listening

7. Hung is ______ student in my class.

A. good

B. better


(13)

D. a best


8. Ho Chi Minh City is larger and ______ beautiful than Hanoi.

A. more

B. as

C. most

D. the most

9. Mr. Smith likes _______ to lớn music in his miễn phí time.

A. listens

B. listened

C. listen

D. listening

10. They built this house _______1990.

A. from

B. in

C. at

D. for


IV. WRITING


(14)

1. Lan/ like/ learn English

...

2. She/ begin/ learn/ this language/ 2003

...

3. She/ always/ want/ improve her English

...

4. Last week/ she/ buy/ English-Vietnamese dictionary

...

5. She/ often/ use/ it/ for reading

...

C. ĐÁP.. ÁN

II. READING: Read the passage và choose the mostappropriate answer A, B, C or D. (2.5 pts)

1 - C; 2 - A; 3 - B; 4 - D; 5 - A

III. LANGUAGE FOCUS

Circle the best option A, B, C or D to complete each of thefollowing sentences. (2.5 pts)


(15)

6 - D; 7 - C; 8 - A; 9 - D; 10 - B

IV. WRITING

Write a passage using the following sets of words and phrases.You can make all the necessary changes & additions. (2.5 pts)

1 - Lan likes learning English.

2 - She has begun learning this language since 2003.

3 - She always wants khổng lồ improve sầu her English.

4 - Last week, she bought an English - Vietnamese dictionary.

Xem thêm: Ly Kỳ Nghe Chuyện Về Giang Hồ Sài Gòn Trước 1975, Giang Hồ Sài Gòn Xưa

5 - She often uses it for reading.

Mời chúng ta bài viết liên quan tài liệu Tiếng Anh lớp 8 trên đây:

Những bài tập Tiếng Anh lớp 8 theo từng Unit: những bài tập Tiếng Anh lớp 8 nâng cao:


Tài liệu liên quan


*
Tài liệu bai kiem tra cuoi ki 1- tin hoc 2 560 5
*
ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ II KHỐI 11 Môn : Vật lí Năm học tập 2010 - 2011 docx 1 262 0
*
ĐỀ KIỂM TRA CHƯƠNG Cr - sắt - Cu 12 NC (HAY) CÓ ĐÁP ÁN 3 5 126
*
De kiem tra dẻo so 7chuong 4 ma tran MOI co dap an 4 579 0
*
KIỂM TRA CUỐI KỲ KỸ THUẬT ĐIỆN – ĐIỆN TỬ CÓ ĐÁP ÁN, 2014-năm ngoái, ĐỀ 1428 2 355 2
*
Kiểm tra Tổng thích hợp Toán thù 10 Bài số 3 Có lời giải 6 664 0
*
de kiem tra chat luong hkii dia ly khoi 6 co dap an 22360 3 148 0
*
de kiem tra hki dia ly 7 thcs minc chảy co dap an 72816 6 198 0
*
de kiem tra hkii dở người van 11 thpt nguyen hue teo dap an 80277 3 112 0
*
de kiem tra hki vat ly 6 thcs tan thinch co dap an 67250 9 179 0
*


Tài liệu bạn search tìm vẫn sẵn sàng cài về


(15.46 KB - 17 trang) - Tải 2 Đề đánh giá học tập kì 1 tiếng Anh lớp 8 bao gồm câu trả lời - Sở đề thi học kì 1 lớp 8 môn giờ đồng hồ Anh năm 20đôi mươi - 2 Đề
Tải bản không thiếu tức thì
×